Nå kan du se de nye episodene av Baneheia-dokumentaren

De to nye epiosdene av dokumentaren fra Discovery og TVNorge er nå tilgjengelige på strømmetjenesten Discovery+

Oppdatert: 26. oktober 2021

Her kan du se hele serien Baneheia – kampen om sannheten på strømmetjenesten Discovery+

De to nye episodene (sesong 2) blir vist på TVNorge på følgende tider: Episode 1 onsdag 27. oktober kl. 21.30, mandag 1. november klokken 23.30 (reprise). Episode 2 onsdag 3. november kl 21.30.

I en pressemelding sier produsent Kelly Lillesund at programskaperne har foretatt en omfattende kartlegging av vitners bevegelser i Baneheia rundt tidspunktet for drapene. En slik kartlegging ble aldri lagt frem i retten og det er fra før kjent at Oslo-politiet nå gjør en tilsvarende kartlegging.

Her kan du lese hele pressemeldingen fra Discovery.

Etter de nye episodene vil TV-serien bestå av åtte deler. De seks første delene ble lansert på strømmetjenesten Discovery+ i januar og fikk en rekke medieopplsag og omtale i blant annet Aftenposten, Dagbladet og VG.

Viggo Kristiansens familie, advokatene Arvid Sjødin og Bjørn André Gulstad, og flere av Kristiansens støttespillere valgte å stille opp til intervju i serien. Dette fordi vi mener det er viktig at saken opplyses på en saklig og grundig måte, noe dokumentaren fra Discovery gjør.

Her kan du lese Discoverys egen omtale av Baneheia-dokumentaren.

Her kan du lese kommentar fra Espen Skoland om hvorfor Discovery har valgt å lage en dokumentar om Baneheia-saken.

Trailer for sesong 1 av serien

6 tanker om “Nå kan du se de nye episodene av Baneheia-dokumentaren

 1. Gleder meg til å se denne – i kveld!

  Og, det beste av alt er at det bare er kort tid fra de slapp nyheten, til den er tilgjengelig! Så slipper man å gå rundt og vente:-D

  Likt av 1 person

 2. Fridtjof Nygaard sier 32:10 ut i det første nye programmet at han fortsatt tror Wiggo
  er skyldig og argumenterer med at han tilpasser og bytter forklaring.
  Men hele uklarheten handlet om at Wiggo tok feil av dagen. så da gjelder jo det både med han som så Wiggo sykle inn og ut av Baneheia og møte med fritidsklubbledereren.
  Angående sistnevnte så tok Wiggo dette uoppfordret opp med politiet da han ble klar over det.
  Det er vel ikke så oppsiktsvekkende at en person mandag kveld ikke husker om det var torsdag eller fredag han syklet et visst sted…
  Så jeg anbefaler Fridtjof Nygaard å lese boka til Bjørn Olav Jahr om Baneheia, der både bevis og ikke bevis er satt i system, så det blir mulig å slippe en sementert mening. Det må da gjøre inntrykk når det viser seg at alle som var til stede i rettsakene ble feilinformert og at historien som ble fortalt i retten ikke kan være sann.

  Dette idiotiske tøvet med at Wiggo gikk inn og ut av området for å finne dekning er så dumt og ulogisk at det er ufattelig at noen holder fast ved det. Det var dessuten glimrende dekning på åstedet.
  Og hvor logisk er det at en drapsmann i samme tidsrom som han dreper, voldtar og gjemmer småjenter, sender flørte sms til en jentevenn?

  Gregg Mccrary forklarer virkelig bra i programmet. Han snakker om antagelser, som kan bli det han kaller sikkerhetens sykdom… å bli sikker på noe som ikke er bevist og som sprer sig i et etterforskningsteam.
  En mulighet herdes til en sannsynlighet,- og krystalliserer seg til et faktum.
  Også han mener selvfølgelig at det var når politiet ovenfor Jan Helge lanserte ideen om at Wiggo var hovedmannen, at alt sporet av.

  Monster, Discovery og TVNorge kan virkelig være stolt av denne produksjon.

  Likt av 3 personer

 3. Alle de 8 episodene ifht dokumentaren Baneheia Jakten på sannheten (sesonge 1 og 2.) er virkelig verd å se, om den allerede er sett er den verdt å se igjen 🙂 Jeg ble veldig imponert over de opplysninger som kom fra den Nederlandske Professor Emeritus i Rettsmedisinsk Biologi Ate Kloosterman ifht det som en gang var et DNA bevis.
  Ingunn Wike tar for seg mobiltrafikken som er tilknyttet Viggo’s mobiltelefon, disse forklaringene og belysninger fremlegger hun på en god og lett forståelig måte.
  Tidligere FBI etterforsker, med 25 års erfaring innenfor denne type saker og ifht det å opprette Gjerningsmann-profiler Gregg McCrary, gir saklige, konkrete og veldokumenterte opplysninger om gjerningspersonen/gjerningspersonene måte å oppføre seg, hvilke personlige oppfattelser gjerningsperson/personer har, hvilken faktorer som en gjerningspersonen/ene ifht sine utførte handlinger og følelsene rundt dette i forkant og i ettertid,
  Dokumentarserien’s episode nr 7 av totalt 8, fenger meg på samme måten som seriens 6 tidligere episoder, en dokumentarserie jeg anbefaler alle å få med seg 🙂
  Discovery + kan sammen med TV-Norge være svært svært fornøyd og ikke minst stolt over:)

  Likt av 1 person

 4. Etter å ha jobbet med Jan Helge og moren i color Line (Silvia Ana) i 2 år, kan jeg godt forstå at han er i stand til å legge skylden på Wiggo. Men trauste Kristiansandere, har det ikke nyttet å overbevise om at Wiggo er uskyldig. De har en helt patetisk tro på politi og sitt rettsystem (les knølen Pedersen). På jobben måtte jeg bare slutte å snakke om det, Jeg ble sett på som spedalsk. Håper nå de drukner i sin egen skam!!

  nb!
  I perioden før Jan Helge ble arrestert, diskuterte jeg sågar dødsstraff med hans egen mor ombord i Silvia Ana, og hun mente han skulle DØ!

  Liker

  1. Hun byttet vel mening om avretting, etter at sønnen ble arrestert?

   Liker

   1. Det vet jeg ingenting om. Det ble kaos da når han ble avslørt. Mange som jobbet sammen med di (både han og moren jobbet i samme avdeling) måtte ha terapi. Etter en stund begynte hun å jobbe der igen. Da boikottet jeg henne. Snakket aldri med henne igjen. Og det rareste er at han var den eneste ombord jeg aldri snakket med. Han var så snål.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..

%d bloggere liker dette:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close