Om oss

Bloggen er et initiativ fra støttegruppen til Viggo Kristiansen. Ansvarlig for innholdet er Advokat Arvid Sjødin. Siden administreres av Arvid Sjødin.

8 thoughts on “Om oss”

 1. Hvem utgjør støttegruppen til Viggo Kristiansen egentlig? Hva gjør dere? Trivelig at dere har laget denne siden, håper dere fortsetter å oppdatere. Diskuterer saken her og der på internett, men det er dessverre ikke mye støtte å få når det gjelder Viggos uskyld. Vet dere forresten hvordan man klarte å holde de andre vitnene borte fra retten?

  Like

 2. Lill Harriet Johansen said:

  Jeg har ved en del anledninger lest omtrent alt som finnes på nett angående dommen på Viggo Kristiansen. Er ikke overbevist om han er uskyldig dømt. Hvis dere trenger frivillige er det bare å spørre. Jeg har litt sykepleiebakgrunn og litt statsvitenskap. Er for tiden hjemmeværende og har mye tid.

  Like

  • Takker for innspill! Dommene etterlater nok et inntrykk av at han er skyldig. Det vi har konsentrert oss om er det som ikke ble lagt frem for retten og de endringer som er gjort, blant annet med DNA etter dommene.

   Foreløpig har vi ikke bruk for flere frivillige. Men vi har notert ditt navn!

   Like

 3. Hei
  Etter å ha sett making a murderer og blitt heilt hekta,så søkte eg opp viggo kristiansen og fann denne siden.
  Har lenge vårt i tvil om at viggo var skyldig pga mangel på dna og vitneobservasjoner.
  Synes m.a.m tar opp mange poeng som passer både baneheia saken og birgitte saken.
  Du skulle fått bloggen oversatt til engelsk og linket den opp på reddit med eit resyme av saken på making a murderer tråden og fått oppmerksomhet om saken mens mam enno er så i vinden.

  Like

 4. Er det ingen som er kritiske ang vk sin fortid?pedofil så det holder,bestevenn til jha.Dere har vel lest om dommene han fikk ang de sakene?

  Like

 5. Robert Natvig said:

  Ble veldig imponert over arbeidet du har lagt ned her Sjødin. Jeg er mangeårig kamerat av Bjørn Olav Jahr og mener selv jeg har satt meg veldig godt inn i saken. Et par andre momenter:

  Jeg synes også det er lite troverdig at Jan Helge Andersen påstår at han har ikke har deltatt seksuelt når han beviselig har etterlatt sæd. Hvordan greier man å utføre en voldtekt under tvang?

  Andersen hevder også at sykkelen til Viggo Kristiansen har vært parkert med en bom mens ugjerningene pågikk i en og en halv time. Det er flere momenter her. Dette er en av de mest populære jogge rutene i Kristiansand. Alle vi som har jogget der i en årrekke har ved en rekke tilfeller sett både VK og JHA – ergo er de velkjente for mange turgåere og mosjonister. Det er også en lokal kjensgjerning at 90% av alle joggere tøyer ut rett ved den bommen før de skal sette seg i bilen og kjøre hjem. Det som er et mysterium for meg er at absolutt ingen har sett en sykkel som ifølge far til Viggo var svært iøyenfallende på 1,5 time. Dersom sykkelen har stått der må jo også Viggo hente sykkelen etter ugjerningene – en ting er å komme seg ut fra Baneheia, men det blir en helt annen øvelse å komme seg usett bort med en sykkel når man tross alt var et velkjent ansikt i og rundt Baneheia.

  Jeg har med selvsyn sett på alle disse gruppene som har oppstått for å jobbe for at det ikke blir noen gjenopptakelse. Disse baserer seg jo bare på fantasi og har overhodet ikke rot i virkeligheten. Nå håper jeg det kommer opp en folkebevegelse som kan hjelpe deg til å kjempe den viktigste kampen i Norsk rettshistorie. Jeg ønsker deg riktig lykke til – Jeg bor i Kristiansand og stiller gjerne opp for å hjelpe både dere og familien til Viggo dersom det er behov.

  Mvh Robert Natvig, Kristiansand

  Like

 6. Roar Fiksdal said:

  Har ment fra første stund at bevisene ikke holder, og det er skyld og ikke uskyld som skal bevises. Finner det svært søkt at det ble lagt vekt i det hele tatt på vitnemålet fra en som beviselig har deltatt i ugjerningen. Men først og fremst finner jeg det nesten utenkelig at en type forbrytelse som kun en håndfull mennesker i landet ville være i stand til skulle bli utført av to tilfeldige naboer. Hvor stor er sjansen for at to av disse ytterst sjeldne avvikerne skulle bo rett ved siden av hverandre, være i samme alder og gjennomføre en slik skammelig gjerning i samarbeid? I mine øyne har juryen vært utrolig naiv.

  Like

 7. Er nå ferdig med boka “Drapene i Baneheia” til Jahr og sitter igjen med en ekkel følelse om at en uskyldig mann sitter bak murer. Har dere noen som helst formening om når gjenopptagelseskommisjonen kommer på banen denne gangen?
  Med true crime i vinden virker det som en del har snudd i skyldspørsmålet – folk stoler ikke lengre blindt på at politiet er feilfrie. Håper det kommer en true crime-serie om denne saken, og at det er flere som skjelver i buksene i kristiansang, f.eks Arne Pedersen.

  Det må være forferdelig for foreldrene om saken blir gjenopptatt, men om vi som rettsstat har fengslet en uskyldig mann er dette heller ikke rett og fortjener oppmerksomhet. Og en unnskyldning.

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.